Us

Sunday, March 6, 2011

Curahan Hati II

'Menegakkan Benang Yang Basah'. yup memang itu yang ingin kau lakukan. tapi semuanya sudah menjadi bubur. aku hanya ingin kau berterus terang mengaku semuanya. mengapa mesti menidakkan perkara yang sememangnya engkau lakukan????

Belum puaskah kau mendustai ku selama ini? hanpir 3 tahun perkahwinan kita tapi kau calit dengan perbuatan dusta! Hati ku umpama terhempap ke batu. sakit hanya Tuhan yang tahu. Kuburkan lah keegoan mu. terangkan semuanya, itu yang ingin ku dengar, bukannya penafian.

Aku tahu itu kau! ku hanya ingin mendengar dari mulut mu mengaku semua kesalahan mu. Sampai bila kau ingin menipu ku? aku tidak mahu ikatan yg halal ini diselimuti dusta yang engkau lakukan. Hati ku tak kan tenang dan rumahtangga kita akan sentiasa goyah.

tolonglah.. jgn kau seksa jiwa ku lagi. cukup dengan apa yang telah kau buat selama ini. Sepandai2 tupai melompat akhirnnya jatuh ketanah juga. mungkin ini masanya Allah ingin menunjukkan perbuatan mu, agar kau kembali kepangkal jalan dan menghargai aku sebagai ISTERI mu...

............. speechless......... yg ku tahu aku tidak mempu mempercayai mu lagi selagi kau tidak berterus terang. pernah ku katakan, lepaskan aku, jgn seksa aku....

No comments:

Unappreciated